meniu retete printeaza reteta
Distribuie
beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare   beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare beko gatesti ingenios - concurs de retete culinare

Costita de porc la cuptor

Cantitati pentru 4 portii  Timp de preparare: 50 minute
Laura Muresan, Bucure┼čti, 12.10.2010
Ingrediente:
500 gr costita proaspata de porc, o ceapa mare, un ardei iute, 200 ml apa, 100 ml ulei, 100 ml vin alb, sare, piper, boia.
Preparare:
Se spala costita, se portioneaza în lungul coastelor si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul iute se spala, se sterge si se taie rondele. Într-un vas termorezistent se pun bucatile de costita condimentate, apoi ceapa, ardeiul, se toarna vinul, apa, uleiul si se baga la cuptorul încins în prealabil. Carnea se lasa, la foc potrivit, pâna se înmoaie. Se serveste calda cu garnitura de cartofi natur sau piure de cartofi. Pofta buna!  
costita de porc la cuptor